Dongguan Fullten Jewelry Co., Ltd

Новини

Компас бижута - идеален и класически символ на бижута
Време за освобождаване: 2020-10-13 00:15:03  Хитове: 13

Компасът е много популярен символ в бижута с толкова много стилове и версии.Символът е идеален за пътешественици, авантюристи и свободни духове.Също така, това е отличен символ за подарък на любим човек.

2-1.png

Ранни компаси са създадени в Китай, wher& Nobon351;101; те са били използвани като навигационно устройство.Компасите са от значение за корабоплаването и са използвани от моряци и пътешественици.С течение на времето в Средновековна Европа и Близкия изток са създадени други видове компаси и употребата им се е разпространила.Способността на компаса да сочи на север е известна на света.   Дори и днес компасът все още е полезно устройство и постоянно се използва от тези, които трябва да намерят посока.

Тъй като компасът е толкова многостранен символ, пълен със значение, се превърна в обичан символ за бижутерийните любовници.Има много стилове на бижута от 316L/304 неръждаема стомана, включително компасни висулки, компасни гривни, компасни пръстени, компасни ключодържатели, ръкавели за компас и др.

2-2.png

Компасовата бижутерия е перфектна за почти всички поводи за обличане.Това може да бъде чудесен подарък за церемонията по откриването, облагите за служителите, за новото жилище, сватбата, рождения ден, церемонията по награждаването, годишнината, фестивала и т.н.

2-3.png

Животът е поредица от обрати и завои, с вълнуващи открития около всеки завой.

Вижте нашата работа.   Бижута от компас   избор за най-доброто в уникален или поръчков.Изберете компас, който да ви подхожда.   Тя ще ви напомня да се възползвате от всяка възможност да опитате нещо различно или да отидете somewher&101; нови и да постигнете целите на мечтите си.Приятно пътуване!

2-4.png



предишен: Lock Jigsaw Колие

Следващия: Колие със зъбни ко...